TERMENI SI CONDITII

 

COMERCIANTUL

SC BIOVITAPROTEX SRL este o companie din Romania, avand sediul in Geoagiu-Bai, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul  J20/589/2011, cod fiscal RO28570630

Date de contact:
Email: contact@pilula.ro.
Tel: 0763427804
CONT IBAN RO60 BRDE 220S V553 8612 2200 deschis la BRD Orastie

 

DEFINITII

Prin continut, in sensul prezentelor termeni si conditii se vor intelege urmatoarele:

 • oricare dintre informatiile aflate pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
 • continutul oricarui e-mail trimis, de catre bio-kult.ro, CLIENTILOR sai prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie transmisa prin orice mijloc, de catre un angajat al BIO-KULT.RO, catre oricare dintre CLIENTII Site-ului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acestia;
 • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de BIO-KULT.RO intr-o anumita perioada;
 • date referitoare la BIO-KULT.RO, sau alte date privilegiate ale acesteia.

CAMPANIE – actiunea de a expune in scop comercial, exclusiv in mod electronic si doar prin intermediul site-ului a unui numar finit de produse avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre BIO-KULT.RO.

SERVICIU – serviciul de comert electronic, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse folosind mijloace exclusiv electronice.

MEMBRU – Persoana fizica care obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre BIO-KULT.RO (electronic, telefonic, etc), in baza unui acord de utilizare si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

CONT – ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur MEMBRU accesul la zone restrictionate ale SITEULUI prin care se face accesul la SERVICIU/contractare.

CLIENT – Persoana fizica care are calitatea de MEMBRU BIO-KULT.RO si/sau persoana care a plasat cel putin o comanda pe site.

NEWSLETTER / ALERTA – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS), asupra produselor si/sau promotiilor desfasurate de catre BIO-KULT.RO intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea BIO-KULT.RO cu referire la informatiile continute de acesta.

TRANZACTIE – incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea sau promisiunea de vanzare a unui produs de catre BIO-KULT.RO catre Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre BIO-KULT.RO, indiferent de modalitatea de livrare;

 

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului BIO-KULT.RO- imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte date – este proprietatea BIO-KULT.RO si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul BIO-KULT.RO a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Membrul sau Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu termenii si conditiile site-ului.

Niciun continut transmis catre Membru sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea BIO-KULT.RO si/sau al angajatului BIO-KULT.RO care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.
Pentru orice sesizare legata de drepturile de autor va rugam sa ne contactati la adresa: contact@pilula.ro.

 

CONTACT

BIO-KULT.RO publica pe site, datele de identificare si contact, actualizate spre informarea Clientilor sau Membrilor.

Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Membrul sau Clientul permite BIO-KULT.RO sa il contacteze prin orice mijloc disponibil, incluzand si mijloacele electronice, respectiv posta electronica (e-mail, SMS).

Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea BIO-KULT.RO de a contacta Membrul sau Clientul.

BIO-KULT.RO isi rezerva dreptul de a nu raspunde solicitarilor de orice natura, care nu au legatura cu produsele prezente pe site sau cu un contract incheiat cu un Membru sau Client, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, apel telefonic, SMS, etc).

 

EMAIL MARKETING SI ALERTE

In momentul in care, Membrul sau Clientul isi creaza un Cont pe Site, accepta Documentul (Termeni si Conditii) si bifeaza optiunea de Abonare la Newsletter sau Alerta SMS, se va considera ca si-a exprimat acordul cu privire la primirea de newslettere si/sau alerte din partea BIO-KULT.RO, transmise prin posta electronica (e-mail). Optiunea cu privire la acordul emis de catre Client sau Membru, poate fi modificata in orice moment, cu respectarea prevederilor art. 5.3.

Datele preluate de la un Membru sau Client, in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor, pot si vor fi folosite de catre BIO-KULT.RO in limitele Politicii de confidentialitate.

Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre Membru sau Client se poate face in orice moment prin solicitarea transmisa catre BIO-KULT.RO, de catre Membru sau Client apartinator al contului de Membru sau Client la care se opereaza modificarea/actualizarea;

Legea nr. 506 din 2004, privind implementarea Directivei ePrivacy în România permite companiilor de genul BIO-KULT.RO, care au clienti ce au achizitionat produse sa trimita acestor clienti comunicari comerciale similare cu cele pe care le-au achizitionat deja. În acel caz nu este nevoie de consimtamantul CLIENTULUI, ci de mentionarea dreptului clientului de a se opune la trimiterea acestor comunicari comerciale.

Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru documentul Termeni si Conditii.

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Aceasta Politica stabileste politica BIO-KULT.RO privitoare la:

 • Prelucrarea (incluzând colectarea, stocarea, utilizarea, divulgarea de informatii si transferul) datelor cu caracter personal ale Clientilor si Membrilor;
 • Cerintele pentru obtinerea consimtamantului de la persoanele vizate.
 • Politica defineste modul în care ar trebui prelucrate datele cu caracter personal (asa cum sunt definite mai jos) si stabileste cerintele suplimentare pentru prelucrarea categoriilor speciale de date cu caracter personal (de ex. date cu caracter sensibil – de asemenea, definite mai jos).

Definitii fundamentale

Ce sunt datele cu caracter personal?

Datele cu caracter personal includ orice informatie prin care poate fi identificata, direct sau indirect, o persoana, de exemplu: nume, email si alte informatii de contact, functia, rezultate ale testelor psihometrice, informatii manageriale. De asemenea, poate include date care sunt mai greu atribuite unei persoane, cum ar fi codul de identificare, adresa IP, sau un identificator online (username, nick etc).

Care sunt categoriile speciale de date?

“Categoriile speciale de date” sunt date cu caracter personal legate de oricare din urmatoarele tipuri de date: origine rasiala si etnica; opinii politice; credinte religioase, filozofice sau similare; apartenenta la sindicate; sanatatea mentala sau fizica; date genetice; date biometrice folosite la identificarea unica a unei persoane fizice (inclusiv poze folosite la identificare); viata sau orientarea sexuala; infractiuni (reale sau presupuse) sau litigiile pentru orice infractiune. Romania are, de asemenea, si reguli speciale pentru prelucrarea identificatorilor unici nationali (codul numeric personal). (Pentru claritate, “categoriile speciale de date” erau cunoscute, în trecut, ca, si sunt câteodata numite “date personale sensibile”.)

Ce este prelucrarea?

„Prelucrarea” are un sens foarte larg, si include aproape orice activitate care implica, în orice fel, date cu caracter personal, inclusiv obtinerea, vizualizarea, înregistrarea, stocarea si divulgarea acestor date.

Ce este o persoana vizata?

Pentru scopul acestei Politici, o “persoana vizata” este o persoana în viata despre care BIO-KULT.RO prelucreaza date personale. Toate persoanele vizate au drepturi asupra datelor lor personale.

Ce este consimtamântul?

„Consimtamântul” unei persoane vizate înseamna orice indicatie liber oferita, specifica, informata si clara a dorintei persoanei vizate prin care acesta îsi da acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceasta poate fi furnizata printr-o declaratie data de catre persoana vizata, sau printr-o bifa sau solutie opt-in. În particular, consimtamântul nu poate fi implicit prin actiuni sau comportamente. Poti citi mai multe despre consimtamântul persoanelor vizate în sectiunea 9.

BIO-KULT.RO colecteaza date cu caracter personal pe paginile Siteurilor sale, numai cu acordul voluntar al Membrului sau al Clientului, in urmatoarele scopuri:

 • validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;
 • rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la produsele achizitionate de catre acesta;
 • pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;
 • trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS) si/sau prin apel telefonic;
 • contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;
 • contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;

Prin crearea Contului, fiecare Membru sau Client si-a exprimat consimtamantul ca BIO-KULT.RO sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.

Oricare Membru sau Client are dreptul de a obtine de la BIO-KULT.RO, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:

 • confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta
 • dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
 • dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;
 • notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. b) sau c), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

În virtutea înregistrarii voluntare pe site-ul BIO-KULT.RO sau a accesarii (comandarii) produselor BIO-KULT.RO, Membrul sau Clientul este de acord cu (isi da consimtamântul pentru) procesarea datelor cu caracter personal de catre BIO-KULT.RO în propriul sistem informatic, atât manual cât si automat, în scopurile enuntate la punctul 6.1, în conformitate cu art.5 alin.1 din Legea nr. 677/2001privind protectia si prelucrarea datelor personale. Daca Membrul sau Clientul nu este de acord cu prelucrarea datelor sale personale de catre BIO-KULT.RO, acesta are dreptul de a nu utiliza website-ul si de a nu oferi companiei BIO-KULT.RO date cu caracter personal.

Oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, prin transmiterea catre BIO-KULT.RO a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.Oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare prin transmiterea catre BIO-KULT.RO a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

Clientul are dreptul de a se opune, colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru document, si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese.

Pentru exercitarea drepturilor conform art. 6.2, Clientul sau Membrul se va adresa BIO-KULT.RO, prin orice mijloc de comunicare scrisa.

In cazul in care Clientul opteaza pentru plata online a contravalorii comenzilor, sunt acceptate cardurile VISA si MasterCard, emise de institutiile bancare, cu conditia ca bancile emitente sa le fi activat pentru plata online.

BIO-KULT.RO nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online.
Politica de confidentialitate BIO-KULT.RO se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Client sau Membru exclusiv pe site.

BIO-KULT.RO se obliga ca datele colectate ale Clientului/Membrului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Membrului/Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.

Exceptie de la prevederile art. 6.7 va face situatia in care transferul / accesarea / vizualizarea / etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.

Procesatorul/procesatorii de carduri bancare agreat(i) de catre BIO-KULT.RO are(au) dreptul de a accesa/vizualiza orice tip de date/documente, generate in urma unei comenzi emise, comenzi anulate, contract, contract anulat sau al unui contract onorat, pentru a investiga oricare Tranzactie, in cazul in care aceasta exista.

BIO-KULT.RO garanteaza ca datele personale ale unui client/utilizator/membru, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.

BIO-KULT.RO nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date cu caracter personal.

 

POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR

Informatii generale colectate de Bio-kult.ro

Bio-kult.ro va colecta informatii sau date care permit identificarea persoanelor fizice si juridice (nume, adresa, numar de telefon, adresa de posta electronica, date de identificare fiscale). Acestea sunt necesare pentru a avea posibilitatea de a incasa de catre procesatorii de plati valoarea comenziilor si de a va livra produsele comandate. Tertii care au acces la aceste date sunt: companiile de livrare, procesatorii de plati, serviciile de e-mail marketing. Daca doriai ca datele dumneavoastra personale sa fie scoase din baza de date, ne puteai indica oricând acest lucru prin email la contact@bio-kult.ro sau la numarul de telefon: 0763427804.

1. Politica de utilizare Cookie-uri

Aceasta politica se refera la cookie-urile si pagina web operate de S.C. BIOVITAPROTEX S.R.L.

2. Ce sunt Cookie-urile?

Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome. Firefox) si este complet pasiv (NU contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului sau alte informatii confidentiale).

3. La ce sunt folosite Cookie-urile?

Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intr-un mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului. Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile pentru a oferi servicii comfortabile utilizatorilor: ex. preferintele in materie de confidentialitate online, cosul de cumparaturi sau publicitate relevanta.

Aceste cookies sunt folosite pentru a memora numele utilizatorilor, parolele si preferintele, pentru a monitoriza parcursuri pe site si pentru a personaliza paginile în functie de vizitator. În structura fiecarui browser Internet exista optiunea de a sterge „cookies” de pe hard-drive, de a bloca primirea de „cookies” sau de a primi un mesaj în momentul în care un „cookie” este stocat în calculatorul dumneavoastra. În momentul în care dumneavoastra va dati acceptul pentru stocarea cookies, Bio-kult.ro va folosi aceste cookies pentru a va asigura o navigare mai placuta pe site-ul nostru, pentru a va memora cosul de cumparaturi, parolele si IP-ul ca date de trafic.

4. Ce Cookie-uri se folosesc?

Se folosesc doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe. Cele din urma sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web).Fisierele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada in parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator.

Cookie-urile folosite de Bio-kult.ro sunt: Google Analytics, Facebook Login, Remarketing, Google Adwords.

5. Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site?

O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:

 • Cookie-uri de performanta a site-ului
 • Cookie-uri de analiza a vizitatorilor
 • Cookie-uri pentru geotargetting
 • Cookie-uri de inregistrare
 • Cookie-uri pentru publicitate
 • Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate

6. Contin Cookie-urile date personale?

Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Atare date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

7. Stergerea Cookie-urilor

In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau. Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web.

8. De ce sunt cookie-urile importante pentru Internet?

Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookieurilor poate face unele site-uri imposibil de folosit.

Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele dvs, evidentiate prin comportamentul de navigare.

Exemple de intrebuintari importante ale cookieurilor (care nu necesita autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):

 • Continut si servicii adaptate preferintelor utilizatorului categorii de produse.
 • Oferte adaptate pe interesele utilizatorilor, retinerea parolelor.
 • Retinerea filtrelor de protectie a copiilor privind continutul pe Internet (optiuni family mode,functii de safe search).
 • Limitarea frecventei de difuzare a reclamelor, limitarea numarului de afisari a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site.
 • Furnizarea de publicitate mai relevanta pentru utilizator.
 • Masurarea, optimizarea si caracteristicile de analytics – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de continut este vizualizat si modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri etc). Website-urile deruleaza aceste analize a utilizarii lor pentru a imbunatati site-urile in beneficiul userilor.

 

POLITICA DE VÂNZARE ONLINE

Accesul la serviciu

 • Accesul la serviciu este permis oricarui Membru care poseda sau isi creeaza un Cont sau oricarui Client ce va apela la varianta de comanda rapida (fara cont)
 • Pentru a i se permite accesul la serviciu, Membrul va trebui sa accepte Termenii si Conditiile ce reglementeaza raportul juridic dintre BIO-KULT.RO si client/membru
 • BIO-KULT.RO isi rezerva dreptul de a restrictiona sau exclude accesul Clientului la Serviciu, si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate si de a sterge sau restrictiona Contul acestuia, in limitele legii, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului pe site, accesul si existenta Contului acestuia ar putea prejudicia sau prejudiciaza in vreun fel BIO-KULT.RO. Clientul se poate adresa, in scris, Departamentului de Relatii cu Clientii al companiei, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor mentionate.
 • Fiecare Membru poate avea un singur Cont. Este interzisa partajarea unui Cont intre mai multi Membri/Clienti.

Produse, servicii si preturi

 • BIO-KULT.RO poate publica pe site informatii despre produse, promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care BIO-KULT.RO are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.
 • Produsele achizitionate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.
 • BIO-KULT.RO poate limita unuia sau mai multor Clienti, capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, in conditiile art. 7.1.
 • Toate tarifele aferente produselor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.
 • Facturarea produselor achizitionate se va emite exclusiv in LEI. In cazul in care plata se efectueaza prin card bancar, BIO-KULT.RO va debita contul curent al Clientului cu sumele reprezentand contravaloarea produselor comandate, ulterior transmiterii catre acesta din urma a confirmarii comenzii.
 • In cazul platilor online BIO-KULT.RO nu este / nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de moneda nationala. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Clientul.
 • Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea BIO-KULT.RO, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Comanda online

 • Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site, prin adaugarea produsului/produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un produs este disponibil pentru achizitie in masura in care exista pe stoc. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine rezervarea automata a respectivului produs.
 • Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.
 • Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca BIO-KULT.RO poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de BIO-KULT.RO si prevazut in cadrul prezentului Document, in orice situatie in care este necesara contactarea Clientului.
 • BIO-KULT.RO poate denunta unilateral comanda efectuata de catre Client, in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
  • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a tranzactiei, in cazul de platii online;
  • invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de BIO-KULT.RO, in cazul platii online;
  • datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte;
  • activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura, sau prejudiciaza in orice fel BIO-KULT.RO si/sau partenerii acestuia;
  • realizarea a mai mult de o incercare de livrare consecutive, esuata;
 • Clientul poate renunta la o comanda efectuata
 • In cazul in care Clientul renunta in cadrul termenului legal de retragere din contract, la o comanda efectuata, pentru care plata a fost efectuata cu card bancar si in care banca emitenta a cardului Clientului a virat sumele achitate in contul BIO-KULT.RO, suma aceasta va fi returnata de catre BIO-KULT.RO in maximum 30 zile calendaristice de la data la care aceasta din urma a luat la cunostinta acest fapt, in contul IBAN indicat in scris de catre Client.
 • In cazul in care un produs comandat de catre Client, efectuand in prealabil o plata cu card bancar nu poate fi livrat de catre BIO-KULT.RO, din culpa sa sau din culpa unui tert, BIO-KULT.RO va informa clientul asupra acestui fapt si va depune toate diligentele legale pentru recuperarea sumei si returnarea in contul Clientului, in termen de 14 zile lucratoare de la recuperarea acestei sume, daca recuperarea se impune.
 • Clientul nu are dreptul de a modifica continutul unei comenzi dupa ce aceasta a fost pregatita sau expediata.
 • Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea BIO-KULT.RO, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.
 • In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate comenzile in derulare existente la acel moment isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client dupa momentul efectuarii modificarii, luandu-se in considerare pentru livrare si contact, noile date modificate corespunzator.

Comanda telefonica

 • clientul are posibilitatea de a plasa comenzi telefonice

Livrarea comenzilor

 • Livrarea catre Client a produselor achizitionate, este efectuata prin intermediul unei firme de curierat rapid sau Posta Romana. Acestea, prelucreaza date cu caracter personal ale Clientului BIO-KULT.RO, exclusiv pentru prestarea serviciilor de transport a produselor achizitionate de acestia de pe website-ul companiei si numai cu respectarea intocmai a prezentului document Termeni si Conditii BIO-KULT.RO. De asemenea, tertii parteneri ai acestora, mandatati pentru indeplinirea serviciilor de transport, care proceseaza date cu caracter personal ale Clientilor BIO-KULT.RO, sunt tinuti la respectarea intocmai a termenilor si conditiilor legii cu privire la siguranta prelucrarii datelor cu caracter personal si a prezentului document Termeni si Conditii BIO-KULT.RO. In acest sens, firma de curierat sau Posta Romana rapid poate contacta Clientii BIO-KULT.RO prin orice mijloc de comunicare (e-mail, telefon, SMS) in limitele si in scopul prevazut in prezentul articol.
 • Livrarile se vor efectua, in medie, in 1-2 zile lucratoare prin firma de curierat rapid, respectiv 3-4 zile lucratoare prin Posta Romana, de la efectuarea comenzii, atunci când TOATE produsele comandate au disponibilitatea ”in stoc. In cazul in care produsul va fi livrat cu depasirea termenului susmentionat, BIO-KULT.RO va informa Clientul prin E-mail sau Telefonic in termen de 7 zile de la lansarea comenzii, iar Clientul poate renunta la comanda, fara a avea dreptul de a solicita daune interese.
 • Bio-kult.ro livreaza în orice localitate din România.
 • Estimarile de livrare sunt bazate pe intervalele comunicate de firmele de curierat colaboratoare, însa nu se poate garanta un termen sau interval de livrare. Clientul va fi anuntat atunci când exista posibilitatea întârzierii livrarii, ori printr-un mesaj în header-ul website-ului, ori prin contactare telefonica sau prin email.

Refuzul receptionarii coletului si Returnarea produselor

Clientul poate refuza receptionarea coletului ce contine produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, sau, dupa caz, poate returna produsele, in urmatoarele situatii:

 • Coletul prezinta deteriorari severe;
 • Produsele au fost livrate / facturat gresit;
 • Produsele prezinta defecte de fabricatie;
 • Produsele nu corespund descrierii;

Clientul are dreptul sa notifice in scris BIO-KULT.RO ca renunta la cumparare, cu respectarea termenului de 14 zile calendaristice de la primirea produsului conform prevederilor OG 34/2014 ai cu conditia nedesigilarii coletului.

Avand in vedere ca produsele comercializate de BIO-KULT.RO sunt produse ce sunt exceptate de la dreptul de retragere, conform art. 16 din OG 34/2014, deoarece sunt produse perisabile si nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena, Clientul nu mai este indreptatit la returnare decat in conditiile in care, dupa desigilarea coletului, in colet va gasi alte produse decat cele comandate.

 • Clientul se obliga sa notifice BIO-KULT.RO, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/etc) in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produselor.
 • Clientului care a notificat BIO-KULT.RO ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 14 zile calendaristice, in caz contrar, BIO-KULT.RO, considerand cererea nefondata/invalida poate refuza returul.
 • In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului, iar rambursul se va face doar in contul bancar al clientului, indiferent de modalitatea de plata din comanda plasata.
 • In cazul inlocuirii produsului, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.
 • Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand, dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.
 • In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client exceptie facand situatiile prezentate mai sus, precum si in cazul lipsei conformitatii, situatie in care BIO-KULT.RO va suporta contravaloarea transportului.

Produsele pentru care nu se accepta returul sunt: Produsele desigiliate.

 

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat.

Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau afectiuni sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat.

Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul produsului cumparat. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti de vreo afectiune, adresati-va  medicului specialist.

Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio afectiune.

SC BIOVITAPROTEX SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in alte modalitati decat cele recomandate a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul BIO-KULT.RO si materialele aferente sunt folosite „asa cum sunt” si „atat cat sunt disponibile” fara garantii de niciun fel.

BIO-KULT.RO nu poate fi tinuta responsabila in nici un fel in fata niciunui Membru/Client care utilizeaza Site-ul sau Continutul, altfel decat in limita articolelor ce constituie Termeni si Conditii.

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Utilizatorii care vor folosi o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. SC BIOVITAPROTEX SRL are dreptul de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site.

SC BIOVITAPROTEX SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii SC BIOVITAPROTEX SRL dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc.

 

SESIZARI SI RECLAMATII

Pentru orice sesizare sau reclamatie ne puteti contacta telefonic la numarul 0763427804 sau pe email la contact@pilula.ro.

Orice conflict aparut între SC BIOVITAPROTEX SRL si clienti se încearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin întelegere între cele doua parti. SC BIOVITAPROTEX SRL se obliga si restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 14 de zile calendaristice de la data denuntarii de catre Dvs a contractului.

In cazul in care concilierea amiabila nu este posibila se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

FORTA MAJORA SI CAZUL FORTUIT

Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat, va aduce la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.
Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte daune-interese.

Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului dar in limitele de mai sus

 

LITIGII

Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteurilor si/sau al oricarui continut trimis de catre BIO-KULT.RO Membrului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile “Termeni si conditii”.

Orice disputa cu referire la prezentele Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre Membru/Client si BIO-KULT.RO se va rezolva pe cale amiabila, partile depunand toate diligentele necesare in acest sens.

Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre Membru si BIO-KULT.RO sau partenerii sai, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta de la sediul BIO-KULT.RO, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

 

GARANTIA DE CONFORMITATE

SC BIOVITAPROTEX SRL are obligatia de a livra produse care sunt în conformitate cu contractul de vânzare-cumparare, indiferent de forma în care se încheie, verbal sau scris.

Produsele comercializate pe site-ul www.bio-kult.ro beneficiaza de garantie potrivit art. 4 – pct. 1 lit. e din OUG 34/2014 si art. 5-18 din Legea nr. 449/2003.

Toate produsele comercializate de catre Bio-kult.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei în vigoare si politicilor comerciale. Produsele sunt noi si provin din surse autorizate de producator.

 

DISPOZITII FINALE

BIO-KULT.RO isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului precum si orice continut cu notificarea prealabila a Membrului sau Clientului, acesta urmand a-si exprima acordul asupra modificarilor, in cel mult 3 zile. In cazul in care clientul/membrul nu isi exprima acordul/dezacordul asupra modificarilor, in interiorul termenului de 3 zile, se va interpreta ca acesta si-a exprimat tacit acordul asupra tuturor modificarilor intervenite asupra prezentelor termeni si conditii.

In limita prevederilor Termeni si Conditii, BIO-KULT.RO nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

BIO-KULT.RO isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.