Află despre noile produse Bio-Kult: Infantis și Pro-Cyan

Bio-Kult-Infantis-Pro-Cyan

Pentru că v-am obișnuit cu produse și formule care îmbunătățesc considerabil starea de bine și sănătatea, ajutând în unele cazuri chiar și în remedierea unor afecțiuni, am introdus în gama Bio-Kult două produse noi: este vorba despre Bio-Kult Infantis și Bio-Kult Pro-Cyan, ale căror beneficii vi le prezentăm în continuare.

Bio-Kult Infantis – ce conține, cum ajută și cui este destinat

bio-kult-InfantisNici mai mult, nici mai puțin de 7 tulpini bacteriene vii sunt incluse în acest nou produs Bio-Kult. Produsul include de asemenea acizi grași Omega 3, vitamina D3 și Preplex – un prebiotic ce conține fructooligozaharide și gumă acacia.

Care este rolul tuturor acestor elemente? Vi le prezentăm pe rând.

Un echilibru optim al microflorei intestinale este foarte important pentru oricine, însă în cazul nou-născuților și copiilor această importanță se amplifică. Flora intestinală a unui copil nou-născut este obținută de la mamă – prin alăptare – și din mediul înconjurător.

Adesea nou-născuții sau copiii de vârstă școlară sau preșcolară se confruntă cu boli alergice precum eczeme, astm bronșic, rinită alergică sau colici abdominale. Toate acestea au o legătură directă cu modificările de la nivelul microflorei intestinale, al cărui echilibru poate fi restabilit cu ajutorul tulpinilor bacteriene vii incluse în BIO-KULT INFANTIS.

Pentru dezvoltarea optimă a celor mici, acest produs include de asemenea Omega 3 și vitamina D3. Acizii grași polinesaturați Omega 3 au un rol deosebit de important în dezvoltarea funcțiilor cognitive și a encefalului, chiar de la o vârstă timpurie, conform studiilor avizate. De asemenea, Omega 3 ajută prin efectele antiinflamatorii, întărind sistemul imunitar încă neconsolidat al celor mici. Vitamina D3 stimulează funcționarea normală a sistemului imunitar și este absolut necesară pentru dezvoltarea normală a oaselor la copii, dar și la adulți.

Nu în cele din urmă, Bio-Kult Infantis include Preplex, un prebiotic cu conținut de 50% gumă acacia și 50% fructooligozaharide. Prin proprietățile sale, acest prebiotic reduce bolile atopice și sprijină dezvoltarea sănătoasă a sistemului imunitar.

După cum ați putut intui și din denumire, Bio-Kult Infantis este destinat copiilor, de la nou-născuți până la preșcolari și școlări, pentru a stimula întărirea sistemului imunitar prin păstrarea unui echilibru bacterian optim la nivelul tractului digestiv. Produsul se prezintă sub formă de pliculețe ușor de administrat celor mici.

Bio-Kult Pro-Cyan – ajutorul ideal pentru un sistem imunitar puternic și un tract urinar sănătos

Știm cu toții cât de deranjante sunt infecțiile urinare. Simptomele în cazurile ușoare sunt reprezentate de:

  • Nevoia frecventă de a urina (atât pe timp de zi, cât și în timpul nopții)
  • Micțiune dureroasă sau cu senzație de arsură
  • Urina tulbure sau cu miros neplăcut

bio-kult-Pro-CyanDeși apar și la barbați – însă mai rar – statisticile realizate la nivel mondial arată că aproximativ 50% dintre femei suferă de o formă de infecție urinară cel puțin o dată în viață. Dacă simptomele anterior menționate sunt aferente infecțiilor urinare ușoare – fiind cel puțin neplăcute – cu siguranță nu sunt de dorit cele ale infecțiilor urinare înalte, care se manifestă prin stări de confuzie, greață, febră sau dureri accentuate la nivel lombar.

Pentru a combate aceste infecții urinare, medicii prescriu tratamente cu antibiotice, însă există și alternativa prevenției. Această alternativă este oferită de Bio-Kult Pro-Cyan, noul produs Bio-Kult ce include o formulă dezvoltată științific și care ajută organismul prin menținerea unui nivel normal de bacterii intestinale ce susțin sănătatea tractului urinar.

Produsul conține 36 mg extract de merișor, dar și două tulpini probiotice Protexin ce contracarează activitatea bacteriei E.coli (Escherichia coli). Alături de acestea, Bio-Kult Pro-Cyan include și vitamina A, care contribuie la menținerea sănătății mucoaselor și la funcționarea optimă a sistemului imunitar.

Bio-Kult Pro-Cyan poate fi administrat atât adulților, cât și copiilor, cu specificația că doza destinată celor din urmă trebuie să reprezinte jumătate din cea destinată unui adult. Produsul se administrează împreună cu alimente, câte 1-2 capsule, odată sau de două ori pe zi.

Atât Bio-Kult Infantis, cât și Bio-Kult Pro-Cyan au fost adăugate în catalogul nostru de produse în același scop declarat: Bio-Kult are grijă de sănătatea dumneavoastră la orice vârstă! În acest fel, indiferent dacă este vorba despre copii, adulți, femei sau bărbați, aveți siguranța unui aliat puternic pentru menținerea stării de sănătate optime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SunăTimite email