Despre noi

Bio-Kult Romania este o echipă de oameni dornici și dedicați în a vă oferi informații utile cu privire la beneficiile probioticelor și importanței lor în viața de zi cu zi. Deoarece știm cât de multe îmbunatățiri asupra calității vieții ar putea aduce aceste probiotice și în cazul dumneavoastră, vom încerca să aducem un plus de valoare prin intermediul produselor și informațiilor pe care vi le punem la dispoziție cu toată inima. Contactați-ne și promitem ca vom încerca sa găsim cel mai bun probiotic potrivit nevoilor dumneavoastră!

Origini

Bio-Kult a luat ființă în cadrul companiei britanice Probiotics International Limited (Protexin). Această companie selectează și cultivă o gamă superioară de probiotice bazate pe inovație continuă și cercetare la cel mai înalt nivel. Probiotics International posedă o vastă experiență de peste 20 de ani în fabricarea produselor care conțin bacterii vii de calitate. Compania este certificată ISO 9001: 2008 și beneficiază de un sistem de management al calității complet documentat care include evaluări ale riscurilor, analiză completă HACCP și control strict al calității. Mai mult decât atât, toate tulpinile de bacterii sunt cultivate individual pe fiecare lot în parte. Alegeți Bio-Kult și puteți fi siguri că veți avea parte de probiotice care îndeplinesc doar cele mai stricte standarde!

Așteptăm întrebările dumneavoastră legate de probioticele noastre, atât în cadrul articolelor și produselor prezentate pe site, cât și pe pagina de Facebook „Bio-Kult Romania” sau la numerele de telefon afișate în secțiunea „Contactați-ne!”.

 


Contactați-ne!