De ce avem nevoie de probiotice?

Sistem imunitar puternic

Probioticele sunt microorganisme vii, ce trăiesc în intestin. De aceea atunci când luăm probiotice din alte surse, nu facem altceva decât să suplimentăm doza, mai ales atunci când aceste bacterii se epuizează.

Probioticele influenteaza activitatea cerebralaCercetătorii de la UCLA, au descoperit că probioticele, pe lângă faptul că întăresc sistemul imunitar, ajută inclusiv la reducerea stărilor de anxietate, depresie și stres, și îmbunătățesc capacitatea de concentrare și de memorare.

Probioticele mai sunt necesare pentru generarea de vitamine B și K, acid folic și acizi grași. În același timp, probioticele tratează anumite afecțiuni, cum ar fi diareea, constipația, vaginita și alergiile și mai sunt recomandate după tratamentul cu antibiotice, pentru a reface flora intestinală.

Astfel, avem nevoie de probiotice dacă ne confruntăm cu problemele menționate anterior, dar nu strică să luăm regulat probiotice ca supliment alimentar, pentru a menține un sistem imunitar puternic, pentru a îmbunătăți funcționarea neurotrasmițătorilor și a stării de spirit și pentru a menține o greutate corporală optimă.

Folosit în fiecare zi, Bio-Kult îți întărește sistemul imunitar Comandă acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SunăTimite email