Care sunt efectele secundare ale probioticelor?

Probioticele nu au riscuri sau efecte secundare!

Deocamdată nu s-a stabilit cu certitudine dacă probioticele pot dăuna organismului. Nu există un studiu științific care să demonstreze concret care sunt efectele secundare ale probioticelor, de aceea, sunt considerate a fi inofesive.ministerul_sanatatii

Atât timp cât sunt luate în mod corect și eventual sub aprobarea unui medic, probioticele nu ar trebui să cauzeze probleme de sănătate.

Totuși au fost persoane care au întâmpinat un anumit disconfort după consumul de probiotice, și anume, gaze și balonare. Un lucru trebuie reținut: dacă nu s-au descoperit încă efecte secundare majore, nu înseamnă că ele nu ar putea exista.

Pentru siguranța Dvs., cumpărați doar probioticele autorizate de Ministerul Sănătății (dacă sunt autorizat, acestea vor apărea în lista de aici). Dacă aveți un sistem imunitar scăzut, cel mai bine este să consultați medicul înainte. De asemenea, este nevoie de o părere avizată și în cazul femeilor însărcinate și al copiilor.

Bio-Kult este recomandat în fiecare zi Comandă acum!

2 comentarii la “Care sunt efectele secundare ale probioticelor?

    • Flavius

      Buna ziua. Ne bucuram pentru interesul acordat produselor noastre. Momentan, in Galati nu avem colaboratori, speram pe viitor sa poata fi gasite in farmacii si in orasul dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SunăTimite email