Când utilizăm probioticele?

Probioticele sub formă de capsule sau prafuri se pot consuma zilnic, pentru menținerea sănătății sistemului imunitar. Dacă nu dorim acest lucru, atunci putem utiliza cu succes probiotice după un tratament cu antibiotice și în caz de diaree, constipație, alergie sau vaginită bacteriană.

Sunt evidențiate multe beneficii ale probioticelor, din acest motiv se recomandă o doză moderată în fiecare zi, preferabil dimineața, la micul dejun sau înainte de servirea acestuia. Acest dozaj ajută la întărirea sistemului imunitar și echilibrarea microflorei intestinului.

Femeile sunt încurajate să consume probiotice în timpul alăptării.

Probioticele se administrează copiilor la începutul școlii.Medicii sfătuiesc părinții să înceapă să administreze copiilor probiotice de la sfârșitul verii și pe toată perioada toamnei, deoarece, atunci când începe școala, copiii tind să devină mai stresați, mai nervoși, iar aceste schimbări ale stării de spirit pot duce la tuse nervoasă, diaree, constipație, vomă sau enurezis nocturn. Copiii devin astfel foarte obosiți și le scade puterea de concentrare. Sub aceste considerente, se recomandă probiotice copiilor și adolescenților înainte de începerea școlii.

Prin urmare, utilizăm probioticele atunci când este nevoie, în funcție de circumstanțele de mai sus, sau atunci când vrem să urmăm o cură cu probiotice pentru întărirea sistemului imunitar.

Bio-Kult este recomandat tuturor, în fiecare zi! Comandă acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SunăTimite email