Când administrez probiotice copilului meu?

Când administrez probiotice copilului meu?

Bebelușii asimilează probiotice încă din prima zi de viață, dacă sunt alăptați în mod natural, deoarece laptele de mamă conține acest tip de bacterii, atât de necesare dezvoltării sănătoase a copilului. Unul din motivele pentru care alăptatul este încurajat, este tocmai acesta: nou-născuții nu au niciun fel de bacterie în corp, acestea se formează în timp. Astfel, e bine ca bacteriile benefice organismului, cum sunt probioticele, să existe cât mai devreme în corpul lor, pentru a le întări sistemul imunitar și proteja flora intestinală.

Bio-Kult Infantis pentru copiiPeste 70% din celulele imunitare sunt localizate în zona abdominală, iar dezvoltarea lor este puternic influențată de flora intestinală. Acest tip de bacterii oferă protecție bebelușului împotriva infecțiilor și îl ajută să aibă o digestie ușoară.

Incidența bolilor alergice precum eczemele, astmul sau alergiile la polen și praf, dar și a colicilor este mult mai crescută în primele luni de viață. Aceste boli sunt asociate cu o floră intestinală alterată sau puțin diversificată, o digestie improprie sau o funcționare nepotrivită a sistemului imunitar.

De asemenea, există anumite formule de lapte praf ce conțin probiotice, deoarece s-a dovedit eficiența lor în prevenirea colicilor, dar acest lucru nu e valabil pentru toți bebelușii. Prin urmare, administrezi probiotice copilului încă din fragedă pruncie, prin alăptare la sân sau cu lapte praf.

O floră intestinală echilibrată este necesară pentru a asista digestia eficientă a laptelui, iar mai târziu, a alimentelor solide, precum și pentru o digestie sănătoasă și un sistem imunitar sănătos. Există dovezi solide din care rezultă că suplimentarea alimentației bebelușului cu nutrienți este extrem de benefică pentru dezvoltarea sănătoasă a bebelușului. Alături de probiotice, și-au dovedit eficiența în dezvoltarea micuților și Vitamina D3, Omega3 și acizii grași.

Toate acestea sunt disponibile în Bio-Kult Infantis. Dacă doriți să comandați Bio-Kult Infantis pentru bebelușul Dvs., trimiteți-ne o cerere cu ajutorul formularului de contact și îl vom importa pentru Dvs. (acest produs nu este momentan disponibil în România).

Bio-Kult este recomandat inclusiv copiilor Comandă acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

SunăTimite email